dissabte, 1 de juny del 2013

Video crónica

Bufalà C.F.  -  6 La Salle Bonanova "A"
Per ser la darrera, aquesta crónica la farem entre tots. Ves a l'enllaç de comentaris per dir-hi la teva!

4 comentaris:

  1. Trenco el gel:

    Enhorabona a tots: nois, místers i pares. Temporada modélica en tots els aspectes.

    Jordi "Espa"

    ResponElimina
  2. Bon últim partit de lliga, l'equip ha fet un dels partits més complets de la temporada, m'ha agradat molt les jugades amb passes que hem encadenat.
    Equip per fer història.
    Gràcies a tots.

    ResponElimina
  3. Felicitacions a l'equip per l'excepcional temporada duta a terme, i, tot i que soni repetitiu i pesat, necessitem la gespa artificial com el pà que mengem, i ja posats a demanar, i seguint la moda imperant ¿No podriem substituir el blanc de la segona equipació pels colors de la senyera, que fan més patxoca, incloent-hi a més la dels porters?.

    ResponElimina
  4. Aquest últim partit ha estat el reflex de l’evolució futbolística dels xavals. La millora ha estat evident. Tècnica i tàcticament ha estat un partit molt bo. Però el més important, és el bon ambient i companyerisme que transmet aquest grup.
    Per a mi, aquest és el gran triomf dels entrenadors, en Joan i en Johan. Independement dels resultats esportius, que han estat molt satisfactoris, el gran èxit ha estat gestionar un nombrós grup de xavals i en edats no senzilles. Han aconseguit formar un gran EQUIP, en tots els aspectes. Han estat capaços de transmetre els principals valors de l’esport: esforç, treball en grup, solidaritat, joc net, etc....Estic molt orgullós que en Jordi formi part d’aquest grup.
    Desitjo que tinguin molta sort.
    Felicitar, també, als impulsors i cronistes de l’Habemus Cronica per haver aconseguit que els dilluns al matí m’estalvies el llegir altres cròniques esportives, també monotemàtiques. Una iniciativa que aplaudeixo.
    També he d’expressar un però, la poca sensibilitat dels entrenadors amb els pares que hem tingut d’esperar al final dels entrenaments llargues estones fent multitud d’activitats per fer passar el temps. Haurien de haver estat menys condescendents amb els nens.
    I per últim, faig una proposta. Fer un recull de les impressions dels nens i publicar-les a l’Habemus Cronica.
    M’agradaria que aquest grup continues per molt temps, matinar els dissabtes o diumenges han estat menys dur.

    Jordi Balsells

    ResponElimina